Breve fra klienter og workshop deltagere …

 

 

Det har jeg lært af terapi …

Det sker at vi lægger vores kraft ud til andre. Chefen, vores forældre eller den vi er forelsket i. Vi søger kærlighed, anerkendelse og accept ude hos andre. Og dermed lægger vi ansvaret for vores følelser og handlinger ude hos dem. I stedet for at tage det hjem og elske det vi er. Betingelsesløst.

Jeg har oplevet at lægge anerkendelsen af min følsomhed og min seksualitet hos mænd, jeg var forelsket i. Det, som Gitte har lært mig er at tage den hjem. Den indre skøge, den indre madonna, og elske de sider af mig selv.

Hvordan? Ved at droppe alle tanker om, hvad ”han” mener, tror, tænker, gør. Det er en vildvej. Jeg når ikke hjem på den måde. I stedet har jeg lært at sidde med den følelse, jeg nu måtte have af forladthed, afvisning, vrede, sorg, smerte. Alle de grimme ting, som det er lettere at lægge over i andre. Fordi jeg så bliver fri for at føle det selv. Og tage imod det som skyller ind over mig, græde, rase det ud. Og blive forløst ved at lade det transformere mig.

Det er ikke gjort med at gøre det én gang. Men efterhånden sker, der det at jeg tager ejerskab for følelser eller sider, som jeg har lagt ud. Og så bliver jeg helet indefra.

Det har Gitte hjulpet mig med.

Anonym.

 

 

 

 

Kære Gitte

Først og fremmest tak for et godt forløb.

Jeg har altid følt at jeg kunne komme i de doser jeg syntes nødvendigt, og du har vejledt godt. Jeg har følt det har været enorm befriende at jeg kunne komme som den jeg i virkeligheden er, og at jeg havde et rum i terapien hvor jeg var 100% mig. Du lytter altid intenst, og du prøver ikke at pådutte mig en mening eller få mig til at føle noget, men at bare mærke efter hvilken følelse jeg sidder med i dette øjeblik. Det er utroligt dejligt, du har lært mig at lytte til min krop, mit sind, til mine følelser, og jeg kan meget bedre nu give udtryk for mine følelser og vide hvornår jeg skulle passe på mig selv, og vide hvornår jeg kan strække mig lidt længere.

fx i en terapi time hvor jeg kunne mærke min hals snørede sig sammen, og tårerne pressede, kunne du øjeblikkeligt føle hvordan jeg havde det, go hvordan jeg prøvede at holde tilbage og du bare sagde “det er ok, bare giv slip” eller noget i den stil 🙂 Utrolig befriende, og jeg følte der var plads til mig. 🙂

At jeg har fået vendt hele mit liv, både i barndommen og teenageårene, omkring min mors død, og omkring min familie som ikke værdsætter mig, har hjulpet med at vide hvordan jeg skal passe på mig selv, og acceptere at jeg ikke kan lave fortiden om, men må leve med det jeg har, og få det mest positive ud af det 🙂

(Har jo forresten den dejligste kæreste stadigvæk, er for første gang i mit liv, uendelig lykkelig – TAK)

Mange kram C. K

 

 

 

 

Kære Gitte,

 
Tusind tak for i dag.
 
Til hverdag arbejder jeg med mange mennesker og har ofte følelsen af at være helt ovre i det andet menneske. Det slider på mig, og jeg døjer med at få fyldt på min egen energibank.
 
På Gittes intuitions workshop lærte jeg at holde fast i mig selv, samtidig med at jeg mærkede det andet menneske. Det var utrolig stærkt og meget anvendeligt i min hverdag.
Jeg mærkede samtidig et mærkbart løft i min egen energi.
Gitte er dygtig til at strukturere en workshop, så alle deltagere får stort udbytte.Er du selv i et servicefag ligesom jeg, kan jeg varmt anbefale dig at lære dette redskab.
 
Tina Fresco, yogalærer