Vælg en side

Onslow har taget bolig i mig, den satan. Han kom på et lille frejdigt visit, og nu synes jeg han er ved at overstay’e sit welcome. Han stinker. Drikker som et svin. Prutter og bøvser og spiser klamme ting. Han er i det hele taget bare klam. Og pathetisk. Han græder flere gange om dagen når han tror jeg ikke ser det. Resten af tiden klør han røv og piller nullermænd ud af navlen. Han er så pathetisk, at han burde annoncere efter en plejer der kunne komme og vende ham hver tredie time. Med en stor gaffel. Man får lidt lyst til at sige: ‘Tag dig nu sammen for helvede. Du ligner et læs lort og opfører dig som en idiot’

Det mest fornuftige han har foretaget sig i dag er, at tage en lille skyggetest på Melsteds ShadowClub. ‘Bare der aldrig er noget der opdager at jeg er: ‘…………’ (fill in the blank.)

Det var hans opgave. Ved i hvad han svarede?
Jaloux. Barnlig. Pathetisk. Manipulerende. Needy. Uansvarlig. Grim. Usexet. Fed. Lad. Ugidelig. Selvhøjtidelig. Navlepillende. Ulækker. Ubevidst. Led.

Intet mindre. Men helt ærligt. Se ham lige 🙂
Det kan man sgu da ikke undgå at få øje på!

Til gengæld tager han guldmedalje i hele lortet. Så der er da NOGET han er god til 🙂
Og så er han lidt bøsset, for der går en eller anden lækker mand rundt om ham og sender kærlige blikke, i tide og utide. Heldigt for Onslow, den klaphat. Jeg er knap så vild med ham.

Kære Onslow: UT AF MIT BUTIK!!!

😉