Vælg en side

Tak.

Af hjertet tak. Jeg føler mig rig, fredfyldt og taknemmelig i dag. Virkelig. Jeg har så meget at glæde mig over i mit liv. Pudsigt at tænke på, hvad og hvor lidt der i virkeligheden skal til, nogen gange, for at læsset tipper den anden vej, så jeg synes det sutter.

Men selv når det sutter har jeg grundtillid, grundglæde og grundfred.

Og dèt er jeg taknemmelig for. Også når livet sutter. Jeg ved at det er forbigående, at intet varer ved- men også at det er naturligt. Jeg kan ligefrem have brug for at mærke bagsiden af  medaljen af og til…så det bare bliver irriterende når ‘nogen’ i bedste mening kommer med forslag og ideer og velmente råd til, hvordan jeg hurtigst muligt kan slippe af med BitterFissen i mig. Jeg vil bare have lov at mærke både BitterFissen og alle mulige andre mindre flatterende sider og tilstande…dykke ind i dem en stund. Hvorfor? Jeg ved det ærlig talt ikke. Sweet pain. Måske. – Eller er det fordi at mørket skal til for at erkende lyset?

Anyway. Jeg står midt i lyset nu. Nyder mit liv, mit IT Kompetence kursus, komme træt hjem hver aften med ny viden, nye input, nye færdigheder…nye jobansøgninger sendt- jeg mærker bare i disse dage en enorm TAKNEMMELIGHED. Jeg glæder mig mere og mere til det bliver min tur til at dele ud af det jeg har og kan.

Om lidt.

Kys

Ps: Sæt Porschen i andet gear når du tøffer hjem fra arbejde.  😉